Open Procurement Albania
Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
236 1440 6,169 84,211,002,709 4,663 57,347,167,498 52,814,594,322

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Riparim të transformatorëve TL/TM 155,000,000 Lidhur Kontrata Remonti Elektrik 155,000,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Erseke Shërbim Mbikqyrje Punimesh për objektin :Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatrat e thellë të kolonjës (Taç Qëndër,Taç Poshtë,Kabash,Kodras,Gjonç,Prodan,Shelegur,Vrëpckë,Radanj,Radat,Kolanj,Priftas,Barmash,Mesare,Sanjollas,Blush dhe Boshanj). 2,993,333 Lidhur Kontrata A & E Engineering SHPK 2,630,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje tubo me diameter me presione te ndryshme dhe materiale hidraulike. 2,487,460 Lidhur Kontrata ASI-2A CO 2,408,453
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Rikonstruksion i linjës kryesore të furnizimit me ujë nga stacioni i pompimit Gajde në stacionin e pompimit Toshkëz. 157,665,495 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shërbim i aksesit në Internet për OST sh.a. për një periudhë 2 (dy) vjecare 2,780,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Gjirokaster Rikonstruksion rrjeti shpërndarës TM-TU Përmet 66,486,560 Lidhur Kontrata “ROSI” sh.p.k & “SENKA” sh.p.k
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion i kabinave rrjeti TU me ABC ne fidrin 1 Trush, N/Stacioni 35/6 kv Trush 67,825,890 Njoftuar Fituesi “NDERTUESI 2014” sh.p.k. & “PREKA” sh.p.k 67,628,057
Drejtoria Rajonale e OSSH Shkoder Rikonstruksion linje kabllore nga kabina Kadija 1 deri tek kabina Kullota, zhvillim rrjetit TM/TU Postribe, Rikonstruksion rrjeti TU dhe kabina murore Qender Drisht dhe shtyllore e re Kalaja e Drishtit, Rikonstruksion I rrjetit TU dhe kabines Qender Shtoj 46,157,811 Njoftuar Fituesi “NDERTUESI 2014” sh.p.k. & “PREKA” sh.p.k 46,064,282
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Fiderat e rinj 20 KV te Nenstacionit Vore 198,830,262 Njoftuar Fituesi “Gener 2” sh.p.k. 197,702,421
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Ndërtimi dhe instalimi i impiantit fotovoltaik në digën e Qyrsaqit në HEC Vau i Dejës 470,718,785 Lidhur Kontrata 468,004,500
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje materiale inerte per mirembajtje rruge urbane dhe rurale 2021 8,330,000 Lidhur Kontrata Kegli-Duri SHPK 8,323,500
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kavaje Blerje Karburanti 5,890,000 Lidhur Kontrata KASTRATI marzhi i fitimit 14.4 %
Albanian Gas Service Company Sh.a Vleresimi teknik ne instalimet e Gazsjellesit TAP 52,766,100 Shpallur Procedura
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Zgjërimi i sistemit të lokalizimit të defekteve në Linjat e Tensionit të Lartë 116,126,669 Shpallur Procedura
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore ROJE ESKAVATORESH 1,045,000 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Elbasan Rikostruksion i kabinave dhe rrjeti TU me kabull ABC Librazhd-Prrenjas 1 146,385,031 Lidhur Kontrata BLERIMI SHPK 143,333,333
Ndermarrja e Sherbimeve Mbeshtetese te Arsimit dhe Cerdhes, Korce Materiale pastrimi dhe dezinfektimi 2,500,000 Lidhur Kontrata Adenis Kastrati 2,490,000
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Prime për sigurimin e automjeteve të KESH sh.a 2,400,000 Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 2,397,474
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje për prokurimin me objekt “Rikonstruksione në rrjetin ekzistues të qytetit të Durrësit, Zona 14” 2,928,772 Njoftuar Fituesi ERALD-G & INSTITUTI DEKLIADA-ALB 2,580,639
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Shërbim Siguracion Makinash 4,500,000 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 4,474,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Kukes Zhvillim i rrjetit TM/TU në zonën turistrike Shishtavec, rikonstruksion kabina elektrike në Agjencinë Kukës 77,545,129 Lidhur Kontrata “EL-POWER” sh.p.k. & “SHAMO-CONSTRUCTION” sh.p.k 75,298,128
HEC LANABREGAS sh.a Hartimin e projektit te zbatimit dhe preventivit te punimeve për ndertimin e nje centrali elektrik me Ere 5,000,000 Shpallur Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirembajtje dhe blerje pjese nderrimi per sistemit VCR RICHOCHET (JOTRON) 8,750,000 Shpallur Procedura
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Mbrojtja e kullave të ekuilibrit nga çarja e shkëmbinjve mbi to. Mbrojtja dhe sistemimi nga rrëshqitja e koluvioneve në HEC Koman". 369,639,401 Shpallur Procedura
Drejtoria Rajonale e OSSH Tirane Blerje matesa smart meter 320,010,000 Lidhur Kontrata aci engineering 308,891,200
Drejtoria e Tensionit te Larte OSSH sh.a Ndertim i N/Stacionit 110/35/20 kV Hoxhare 1x40/50MVA 404,975,000 Lidhur Kontrata “ETS” shpk & “DOKO” shpk 395,068,250
Drejtoria Rajonale e OSSH Vlore “Rikonstruksion i rrjetit TU me kabëll me vetëmbajtje ABC në lagjen Dukat - Kapdet". 2,678,629 Njoftuar Fituesi AZM2018 sh.p.k & “A & E” sh.p.k 2,638,144
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Dublimi i nivelmatësave automatikë dhe integrimi i matjes së kuotave nga stacionet e nivelmatësave automatikë, në sistemin e kontroll - monitorimit (CMS) për Njësitë e Prodhimit HEC Vau Dejës, HEC Koman dhe HEC Fierzë 65,000,000 Lidhur Kontrata ATOM 63,850,000
Drejtoria Rajonale e OSSH Durres "Investim ne TU ne fiderat 6kV dhe 20kV, N/st Fushe-Kruje, zgjatimi i linjes kabllore 20kV F8 N/ST Fushe Kruje , zgjerim rrjeti 20kV dhe ndertimi i pikave shperndarese N/ST Fushe Kruje" 149,072,083 Shpallur Procedura
Sh.A Posta Shqiptare BLERJE MATERIALE PROMOCIONALE 4,920,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 4,700,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data