Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
6 GJIKURIA SHPK 13 1,161,576,807 13 1,161,576,807 1,065,611,165

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrës Rikonstruksioni i Qendres Kulturore te femijeve Durres 106,262,235 Re-Proclaimed and Signed the Contract GJIKURIA SHPK 103,989,213.00
Local Unit Dropull Rikonstruksion shkolla e mesme e Bashkuar Bularat+kopshti Bularat,Dropulli i Siperm 58,648,181 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 53,945,123.00
Local Unit Himarë Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë të zonave Dhërmi, Faza II, Gjilek, Kondraq dhe Palasë 166,666,667 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 164,298,352.00
Local Unit Tiranë Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Vaqarr, ku jane te percaktuara 24 shtepi. (Programi i Rindërtimit) Signed the Contract GJIKURIA SHPK
Local Unit Tiranë Sistemimi i Perroit te Kallmit 65,642,375 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 45,971,052.00
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i godinës aktuale të Bashkisë Himarë 41,666,379 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 40,613,118.00
Local Unit Himarë Ndertimi i rrjetit te jashtem te kanalizimeve te ujrave te zeza dhe stacioni i pompimit, Lagja Potam 34,868,272 Announced the Winner GJIKURIA SHPK 34160214.7
Local Unit Tiranë Rikualifikim urban i bllokut qe kufizohet nga Blv Bajram Curri-Blv Petro N. Luarasi-Rruga Taulantia-Rruga Ali Demi-Faza I 112,518,191 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 94,900,888.00
Local Unit Tiranë Rehabilitimi i rrugëve të bllokut që kufizohet nga rrugët Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezës. Besim Alla dhe Jorgo Panajoti Faza I 208,333,333 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 169909814.5
Local Unit Tiranë Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut që kufizohet nga rruga Qemal Stafa - rruga e Dibrës dhe rruga Bardhyl 164,527,509 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 161,221,244.00
Local Unit Himarë Rikonstruksioni i Shkollës së Mesme ''Spiro Gjiknuri'' 43,370,995 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 42,631,935.00
Local Unit Lezhë Rikonstruksion I rrugës Superstradë -IEVP Shënkoll, Njësia administrative Shënkoll 34,166,670 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 33,824,250.00
Local Unit Sarandë Improvement of sewage into the area of Butrint Hotel up to Cuka Channel 124,906,000 Signed the Contract GJIKURIA SHPK 120,145,961.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data