Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 GJIKURIA SHPK 12 1,055,314,572 12 1,055,314,572 961,621,952

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Dropull Rikonstruksion shkolla e mesme e Bashkuar Bularat+kopshti Bularat,Dropulli i Siperm 58,648,181 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 53,945,123.00
Qeverisja Vendore Himarë Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë të zonave Dhërmi, Faza II, Gjilek, Kondraq dhe Palasë 166,666,667 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 164,298,352.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rindërtimi i banesave individuale, brenda dhe jashtë zonave të reja për zhvillim, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike si dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të banesave individuale, jashtë zonave të reja për zhvillim ne Njesine Administrative Vaqarr, ku jane te percaktuara 24 shtepi. (Programi i Rindërtimit) Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Sistemimi i Perroit te Kallmit 65,642,375 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 45,971,052.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i godinës aktuale të Bashkisë Himarë 41,666,379 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 40,613,118.00
Qeverisja Vendore Himarë Ndertimi i rrjetit te jashtem te kanalizimeve te ujrave te zeza dhe stacioni i pompimit, Lagja Potam 34,868,272 Njoftuar Fituesi GJIKURIA SHPK 34160214.7
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikim urban i bllokut qe kufizohet nga Blv Bajram Curri-Blv Petro N. Luarasi-Rruga Taulantia-Rruga Ali Demi-Faza I 112,518,191 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 94,900,888.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rehabilitimi i rrugëve të bllokut që kufizohet nga rrugët Fabrika e Qelqit, Konferenca e Pezës. Besim Alla dhe Jorgo Panajoti Faza I 208,333,333 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 169909814.5
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut që kufizohet nga rruga Qemal Stafa - rruga e Dibrës dhe rruga Bardhyl 164,527,509 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 161,221,244.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i Shkollës së Mesme ''Spiro Gjiknuri'' 43,370,995 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 42,631,935.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksion I rrugës Superstradë -IEVP Shënkoll, Njësia administrative Shënkoll 34,166,670 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 33,824,250.00
Qeverisja Vendore Sarandë Përmirësimi i rrjetit të ujërave të zeza zona Hotel Butrinti deri te Kanali i Cukës - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 124,906,000 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 120,145,961.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data