Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 Devis SHPK 21 1,806,862,435 21 1,806,862,435 1,722,389,420

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine Lidhur Kontrata Devis SHPK 199,596,600.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine 199,936,050 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 199,596,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Sherbimi i lavanterise dhe hotelerise ne pavionet e Drejtorise Sherbimit Spitalor Sarande Lidhur Kontrata Devis SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Sherbimi i lavanterise dhe hotelerise ne pavionet e Drejtorise Sherbimit Spitalor Sarande 97,256,679 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 96,880,898.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine", per vitin 2021 11,503,170 Lidhur Kontrata Devis SHPK 11,503,170.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Shërbimi i Lavanterisë dhe Hotelerisë për nevoja të Spitalit Rajonal Vlorë 185,250,786 Lidhur Kontrata Devis SHPK 182,565,992.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Sherbim Hotelerie dhe Lavanderie per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi 158,867,976 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 157,720,915.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Sherbimi I Lavanterise dhe Hotelerise 116,665,938 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 345 cmim per njesi
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan SHERBIMI I LAVANTERISE DHE HOTELERISE 7,291,890 Njoftuar Fituesi Devis SHPK 7,291,890.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine". Lidhur Kontrata Devis SHPK 294.5 leke çmim / per njesi i ofruar .
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine - Marrëveshje Kuadër me nje operator ekonomik - ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 2 vjeçar (24 muaj) 163,019,950 Njoftuar Fituesi Devis SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine". Lidhur Kontrata Devis SHPK 294.5 leke çmim / per njesi i ofruar .
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shtese Kontrate :Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine”. Lidhur Kontrata +Shtesë Devis SHPK 6,118,872.30
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shërbimi i Lavanterisë dhe hotelerisë në pavionet e Drejtorisë Shërbimit Spitalor Sarandë 96,364,800 Lidhur Kontrata Devis SHPK 95,814,144.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë në Spitalin Rajonal Vlorë për një periudhë 4-vjecare 195,523,008 Lidhur Kontrata Devis SHPK 194,980,080.00
Spitali Psikiatrik Elbasan Spitali Psikiatrik Elbasan Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë të Spitalit Psikiatrik Dr- Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrave të rehabilitimit në varësi Jeta Cerrik dhe Drita Elbasan- 2- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit- (Fondi limit në dispozicion është për të gjithë periudhën 3 vjecare) 125,442,508 Lidhur Kontrata Devis SHPK 125,099,848.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë në Spitalin Universitar të Traumës për një periudhë 4-vjecare 181,411,008 Lidhur Kontrata Devis SHPK 180,894,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë në pavionët e SUOGJ Mbretëresha Geraldinë 168,240,000 Lidhur Kontrata Devis SHPK 165,435,710.90
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shërbimi i lavanterisë dhe hotelerisë 94,813,104 Lidhur Kontrata Devis SHPK 93,631,985.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shërbimi i Lavanterisë 4,625,780 Lidhur Kontrata Devis SHPK 4,607,993.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Shtesë kontrate: Shtesë prej 20% në kotratën "Kryerja e Shërbimit të lavanterisë në SUT" 649,788 Lidhur Kontrata +Shtesë Devis SHPK 649,788.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.