Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
12 INFOSOFT SYSTEMS 26 651,602,796 26 651,602,796 612,684,411

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST DRS site dhe zgjerimi i platformës teknologjike të SCADA 46,400,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 39,652,420.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Zëvendësim i Infrastrukturës Hardware për shërbimet IT 42,500,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 40,365,416.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Rinovimi i shërbimeve të email në OST sh.a. 4,605,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 4,080,850.00
Autoriteti Portual Durres Suporte TIK 15,000,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 14,560,300.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Pajisje TI, Kompjuter PC, workstation dhe pajisje TI industriale për Njësitë Operacionale në OST sh.a. 28,796,744 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 26,807,700.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Upgrade dhe migrimi i shërbimeve të e-mail dhe virtualizimit 8,500,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 8,160,000.00
SHA UJESELLES KANALIZIME VLORE "Rehabilitimi i serverit dhe sistemit operativ" Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 878,080.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Implementimi i sistemit të monitorimit të infrastrukturave IT në KESH sh.a dhe lëvrimi i licensave software 11,000,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 10,066,204.00
Autoriteti Portual Durres Suporte TIK 21,734,388 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 20,334,350.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane “Furnizim vendosje dhe instalim i infrastrukturës server të konvergjuar me teknologji virtualizimi”. 40,000,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 38,383,643.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Kontratë mirëmbajtje, mbështetje teknike, rinovim licensash për sistemin Voip, Cisco, Wireless, sherbim mirëmbajtje rrjeti IT 30,250,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 29,604,315.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje dhe blerje pjesë ndërrimi për sistemin Help Desk-IBM 29,333,333 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 28,587,636.00
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Blerje pjese nderrimi dhe shpenzime për përmirësimin e ndërfaqes për sistemin CMS - IBM 34,666,666 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 33,473,902.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Pajisje Kompjuterike dhe rinovim i atyre ekzistuese”. 9,999,999 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 7,500,433.00
Autoriteti Portual Durres Suportet TIK 20,000,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 19,159,900.00
Sh.A Posta Shqiptare Minikontrata 1 Blerje Licensa Microsoft + shërbime të ndryshme për 2 vite Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Licensa Microsoft + shërbime të ndryshme për 2 vite 30,000,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 27,878,892
Albgaz sh.a Rinovim i licencave office 365 680,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 625,650.00
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Mirëmbajtje dh blerje pjesë ndërrimi, mbështetje teknike, rinovim licensash, përsistemin VIOP, Cisco, Wireless, Telekonferencë, si dhe shërbim për mirëmbajtjen e rrjetit IT. 45,250,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 43,926,510.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Permiresimi dhe mirembajtja 3 vjecare e sistemin te Arkive/Protokoll dixhitale 85,800,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 80,223,000
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerje pjesë ndërrimi dhe mirëmbajtje për sistemin Help Desk- (prodhuar nga IBM). 36,833,333 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 35,974,475
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerje pjesë ndërrimi si dhe shpenzime për përmirësimi i ndërfaqes për sistemin CMS (prohduar nga IBM) 43,333,333 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 42,323,610
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Blerja e e modulit të ri të ArcGis, si dhe trainim stafi 12,500,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 12,015,480
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje liçensash dhe mirëmbajtje për sistemin e faturimit (faza II) 28,300,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 27,922,500.00
Sh.A Ujësjellës Kanalizime Sarandë BLEREJ SQL (memorje per programim Microsoft Dynamics NAV) 350,000 Lidhur Kontrata INFOSOFT SYSTEMS 199,500.00
SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje pajisje monitorimi, liçensa, softëare financiar dhe faturimi (SMI) sistem menaxhimi informacioni për UKT SHA 25,770,000 Njoftuar Fituesi INFOSOFT SYSTEMS 19,979,645.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data