Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ALBAVIA SHPK 5 447,424,114 5 447,424,114 313,216,562

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Pogradec “Loti IV, Ura e Zëmçës – Kryqëzimi Proptisht, Bishnicë” 220,320,000 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 153,876,474.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi i bllokut dhe degëzimeve për rrugët: “Nikoll Mekjashi”-“Shyqyri Basha”-“Kostandin Shpataraku”-“Minella Karajani”-“Bajazit Shehu". 124,656,066 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 76,476,380.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi Rikualifikimi Urban i Rrugës “Kujtesa” + Segmentet 78,819,283 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 67,502,060.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Osja e Falltores" (blloqe pallatesh) 6,814,599 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 4,832,509.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Draçin" (faza e dytë) 16,814,166 Lidhur Kontrata ALBAVIA SHPK 10,529,139.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data