Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ALB-KON SHPK 13 122,282,073 13 122,282,073 117,386,252

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltim i Rruges Lagja Kulle Okshatine 9,617,547 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 9,096,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Sistemim asfaltim i rruges fshatit Tomin Bashkia Diber 2022. 14,164,639 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 13,306,676.00
Qeverisja Vendore Dibër “Rehabilitim dhe shtrim me asfaltobeton i rruges Kallavere Peshkopi,Bashkia Diber 2022” 15,416,666 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 14,145,891.00
Qeverisja Vendore Dibër “Sistemim asfaltimi i rrugës së lagjës "Vraniçe" dhe sistemim i sheshit të pallatit,Bashkia Diber 2021”. 14,327,163 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 12,914,423.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndërtim Trotuarit në rrugën kryesore dhe Ndërtimi i murit të Pazarit në Shupenzë. 10,669,166 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 10,564,218.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Ndertim ura 3 Çezmat 15,000,000 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 14939151.93
Qeverisja Vendore Bulqizë Rikonstruksion Ujesjellesash 4,166,667 Njoftuar Fituesi ALB-KON SHPK 4,099,116.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Shpenzime per mirmbajtjen e rrugeve rurale, Bashkia Bulqize 7,298,368 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 7,218,550.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Shpenzime per mirembajtje rruge rurale, Bashkia Bulqize. 3,741,991 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 3,700,350.00
Qeverisja Vendore Bulqizë K.U.B . Lagjia Minatori & Gjeologu, Bashkia Bulqizë 5,833,291 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 5,794,879.00
Qeverisja Vendore Kavajë Sherbim barronimi per Case Poclain 1188 364,875 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 330,000.00
Qeverisja Vendore Bulqizë Sistemim Asfaltim i Rruges, Blloku i poshtem, Lagja Minatori - Financuar nga Te ardhurat e Bashkise Berat 20,381,700 Lidhur Kontrata ALB-KON SHPK 20,000,037.00
Qeverisja Vendore Durrës Sherbime per hapjen e portave ne rezervuarin Tarin - Finanancuar nga Fondi i Bashkise Durres 1,300,000 Njoftuar Fituesi ALB-KON SHPK 1,276,960.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data