Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 PE-VLA-KU SHPK 12 525,356,081 12 525,356,081 562,464,448

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Has Punime pastrimi kanalesh paresore, dytesore & ushqyes ujëmbledhesave (rezervuari) 5,333,333 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 4,641,333.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikualifikimi urban i zonës “Kodra e Diellit” - Faza I 264,189,003 Njoftuar Fituesi PE-VLA-KU SHPK 222,307,312.00
Qeverisja Vendore Has “Shpenzime Rehabilitimi, Mirembajtje Rruge Rurale dhe Kanalizime bashkia Has” 5,740,833 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 5,284,250.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti II: Riforcim i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 91,000,500.00
Qeverisja Vendore Shkodër Zgjatim i rrjeteve K.U.Z, K.U.B dhe Ujesjellesi i rruges "Zef Kakarriqi pergjate rruges "Mirash Ivanaj 3,257,482 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 3,170,741.00
Qeverisja Vendore Has "Zbatimi Projekt-Preventivit per Efiçencen e Energjise i Nderteses Ekzistuese 4-KT. ne Bashkepronesi, Pallati nr. 3 (Fizarmonike), Lagje 1, ne Qender te Qytetit Krume 25,785,910 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 22819966.58
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga Mukej. 1,917,123 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 1,625,283.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion rruge Bahcallek 4,731,444 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 4,397,220.00 
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion Rruga "Zef Kakarriqi" 6,436,728 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 5,472,660.00
Qeverisja Vendore Has Rehabilitimi i Rrugës së Fshatit Zahrisht, Has - Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 126,785,883 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 126,038,355.00
Qeverisja Vendore Shkodër Zbatim Rikualifikim Urban blloqe banimi Tepe-tek Fusha e Druve 28,747,536 Rishpallje me Lidhje Kontrate PE-VLA-KU SHPK 24950967.2
Qeverisja Vendore Selenicë Rikualifikim urban i fshatit Kote. Burimi i Financimit : Fondi i Zhvillimit te Rajoneve. 52,430,806 Lidhur Kontrata PE-VLA-KU SHPK 50,755,860.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data