Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 1,801,388,922 10 1,801,388,922 3,045,018,144

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Plani i Lëvizshmërisë dhe Projektimi i Detajuar i Investimeve të Projektit për Përmirësimin e Integruar Urban të Gjirokastrës” – Paketa 1 Njoftuar Fituesi 315,377,703
“Integrated Urban Development of Sarande, Package 2” Njoftuar Fituesi 573,187,985
Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum. 416,666,666 Lidhur Kontrata 415,969,909
Minikonkursi Nr.16 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020)- “Punimet plotësuese për Ndërtimin e Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të zonave të reja për zhvillim në Njësitë Administrative Fushë Krujë, Bubq dhe Thumanë, Bashkia Krujë.” (Programi i Rindertimit)
Njoftuar Fituesi 209,310,521
Construction of bridge no. 2, km 7+500, Fier – Seman Road Njoftuar Fituesi 1,694,315.33 US$
Rruga e Malit të Shenjtë, Mali i Tomorrit Loti 2” 663,234,718 Lidhur Kontrata 304,205,689
Minikonkursi Nr.1 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Fushë Krujë Zona 1”, Njësia Administrative Fushë-Krujë, Bashkia Krujë. (Programi i Rindertimit)
Njoftuar Fituesi 278,173,980
Përmirësimi i sigurisë rrugore 250,000,000 Njoftuar Fituesi 229,818,537
Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore 471,487,538 Lidhur Kontrata 341,585,437
Reconstruction of the road Pogradec – Tushemisht".
Rikonstruksioni i rrugës "Pogradec - Tushemisht".
Njoftuar Fituesi 377,388,382
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data