Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
23 NET-GROUP 175 188,666,396 174 188,485,159 175,306,143

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Studim Projektim “Ndërtimi i shtigjeve në disa objekte historike kulturore". 3,099,832 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2,950,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Mbikqyrja e punimeve në: Investime në fushat sportive (Impjanti i vaditjes dhe drenazhit, në fushën e kompleksit "Shefqet Lamçja dhe rikonstruksioni i terreneve sportive të shkollës së bashkuar Shushicë 255,166 Lidhur Kontrata NET-GROUP 212,219.00
Qeverisja Vendore Belsh Blerje sherbimi hartim projekti “ Ndertimi i ambjenteve per zyra te Bashkisë Belsh”. 1,663,766 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,457,774.00
Qeverisja Vendore Tiranë Projekti ”Tarraca të Sistemuara, Interaktive, Multifunksionale dhe pjesërisht të gjelbëruara” 15,990,000 Lidhur Kontrata NET-GROUP 13,600,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i rrugëve të fshatit Gurrë e Vogël”. 685,675 Lidhur Kontrata NET-GROUP 587,721.00
Qeverisja Vendore Durrës Hartim projekti reabilitimi rruges "A.Goga - Spitali" 4,166,660 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,845,957.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Loti I Rehabilitimi i rrugëve të Bllokut që kufizohet nga rrugët “Fabrika e Qelqit”, “Konferenca e Pezës”, “Besim Alla”, dhe “Jorgo Panajot”, 1,286,625 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,117,226.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin:”Rikonstruksioni shkolla 9 – vjeçare ”Avni Rustemi” 1,045,810 Lidhur Kontrata NET-GROUP 849,585.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i trotuarëve dhe riasfaltim i rrugës “Myslym Shyri” 831,020 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 716,468.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rikualifikim urban i zonës "Kodra e Diellit"- Faza II”. 1,386,332 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,180,754.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rruga e Malësorëve” 638,117 Njoftuar Fituesi NET-GROUP 553,793.00
Qeverisja Vendore Lezhë “Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve me objekt: “Rehabilitim i murit mbajtes ne rrugen e Spitalit Rajonal Lezhe”. Lidhur Kontrata NET-GROUP 376,338
Qeverisja Vendore Belsh “Hartim dhe zbatim i planit promocional, si dhe oragnizim pakete eventesh dhe aktivitetetsh promocionale e turistike per Javen e Hapur”. 2,967,669 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2,730,255.00
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrje Punimesh në objektin: Ndërtim rruga "Skënderbeu” Njoftuar Fituesi NET-GROUP 706,278.00
Qeverisja Vendore Gramsh Studim Projektim i sistemimit dhe asfaltimit të lagjes “Holta” (ish-Konservimi) 1,666,667 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,400,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Projekt për rindërtimin e shkollës 9 vjeçare “Azem Hajdari” ZallMner (Programi i Rindertimit) 6,990,328 Lidhur Kontrata NET-GROUP 5,941,778.00
Qeverisja Vendore Librazhd Mbikqyrje e punimeve per objektin : ” Rikualifikimi i qendres se fshatit Fushe Studen dhe ndertimi i shtegut te biçikletave Njoftuar Fituesi NET-GROUP 264,773.00
Qeverisja Vendore Vorë Mbikqyrje të punimeve për objektin “Rindërtimi i kopshtit publik, Bashkia Vorë” Njoftuar Fituesi NET-GROUP 736,950.00
Qeverisja Vendore Durrës Studim projektim Unaza Spitalle-Currila 3,894,000 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,458,236.00
Qeverisja Vendore Durrës Studim projektim Unaza spital Currila 2,439,000 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2,156,040.00
Qeverisja Vendore Belsh “Hartim projekti për "Unifikimin e fasadave të objekteve të qytetit" 4,980,102 Lidhur Kontrata NET-GROUP 3,961,396.00
Qeverisja Vendore Himarë Mbikqyrje punimesh për objektin "Ndërtimi i ujësjellësit Vranisht" 2,577,799 Lidhur Kontrata NET-GROUP 2,289,703.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Demolimi dhe evadimi i mbetjeve ndërtimore për 13 (trembëdhjetë) pallate”. (Programi i Rindertimit) Lidhur Kontrata NET-GROUP 450,402.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shrbimi pr mbikqyrje punimesh pr objektin: Mirmbajtje e rrjetit elektrik, hidraulik dhe dyer t brendshme n Konviktet e Shkollave t Mesme, Bashkia Tiran Lidhur Kontrata NET-GROUP 382,642.14
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shrbimi pr mbikqyrje punimesh pr objektin: Mirmbajtje e rrjetit elektrik, hidraulik dhe dyer t brendshme n Konviktet e Shkollave t Mesme, Bashkia Tiran Lidhur Kontrata NET-GROUP 382,642.14
Qeverisja Vendore Lezhë “HARTIMIN E PROJEKTIT TE NDERHYRJEVE REHABILITUESE/ PERSHATESE TE NEVOJSHME PER KTHIMIN E STRUKTURES SE OBJEKTEVE QE JANE KLASIFIKUAR SI OBJEKTE ME DEMTIME TE MEDHA STRUKTURORE OSE DEMTIME SHUME TE RENDA JOSTRUKTURORE NE BASHKINE LEZHE”. Programi i Rindertimit 11,823,500 Lidhur Kontrata NET-GROUP 11,468,795.00
Qeverisja Vendore Kamëz Loti 4: Rikonstruksionin e shkolles se mesme “Ahmet Zogu”, (Programi i Rindertimit) 1,632,103 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1297787.40
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i rrugëve kryesore të zonës për zhvillim njësia administrative 4 dhe 8, zona 5 Maji” (Faza 2)”. (Programi i Rindërtimit)
Lidhur Kontrata NET-GROUP 4774421.52
Qeverisja Vendore Shijak "Mbikqyrje punimesh ne objektin"Sistemim asfaltim i rrugeve Lagjia Rrubjeke" Lidhur Kontrata NET-GROUP 494,050.62
Qeverisja Vendore Shijak "Mbikqyrje punimesh ne objektin"Sistemim asfaltim i rrugeve Lagjia Rrubjeke" Lidhur Kontrata NET-GROUP 494,050.62

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data