Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
62 3590 32,181 202,988,194,712 24,353 160,482,767,194 136,259,872,275

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Sheshe Rekreative ne zonen Urbane dhe Periferike te Tiranes 16,666,667 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 16 579 417.58
Qeverisja Vendore Mallakastër “Materiale për mirëmbajtje objektesh shkollat + zyra” (për nevoja të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike Mallakastër) 1,666,650 Lidhur Kontrata Genti 001 1,295,740
Qeverisja Vendore Mallakastër Rehabilitim i rrjetit ujites Çorrush 28,320,000 Njoftuar Fituesi “K.M.K” shpk & “2 N” shpk 21,641,000
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i rruges Jusuf Gervalla 122,741,457 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA 76,447,983
Qeverisja Vendore Kamëz Rruga " Rruga Hali Hoxha Rruga Islam Spahia Rruga Ded Gjon Luli ( Fundi) 37,849,633 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA & KUPA SHPK 36.693.440
Qeverisja Vendore Cërrik Rehabilitim i kanaleve vadites, Bashkia Cerrik 34,333,333 Njoftuar Fituesi “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 33.988.877
Qeverisja Vendore Këlcyrë Projekte për Përmirësimin e kushteve të banimit për komunitetet e pafavorizuara, Bashkia Këlcyrë 15,201,078 Njoftuar Fituesi ”Ergi” sh.p.k & “2AF”sh.p.k 15 164 120
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertim ujesjellesi per fshatrat Linas, Kamunah, Mollas dhe Dasar, NjA Mollas, Bashkia Cerrik 283,457,911 Njoftuar Fituesi "VIANTE KONSTRUKSION" Shpk & "FUSHA" Shpk & "EURO-ALB" Shpk 281.115.515
Qeverisja Vendore Mat Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë i qytetit Burrel, të fshatrave të njësisë administrative Derjan dhe Rukaj -Loti 1 561,354,044 Njoftuar Fituesi “EVEREST” Sh.p.k & “EDICOM” Sh.p.k 557 546 953
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve te Bashkise Shkoder 1,731,580 Njoftuar Fituesi Lazër Gjekaj 1,716,100
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shërbimi për mirëmbajtjen e objekteve specifike WEB, Aplikacioni, Platforma e Kartës së Studentit, si dhe shërbimi i hostimit të tyre 5,760,000 Njoftuar Fituesi “ÇELËSI” shpk 5.500.000
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim i magazinës me rafte metalike 3,560,000 Lidhur Kontrata FRAL-2000 3 500 000
Qeverisja Vendore Skrapar Mbrojtje nga grryerja e lumit të Çorovodës pranë ish Vilave 4,386,666 Lidhur Kontrata ''2AF'' sh.p.k & ''AGBES Construksion'' sh.p.k 4.338.876
Qeverisja Vendore Himarë Blerje materiale hidraulike 2,075,104 Lidhur Kontrata LLAMBI NIKA 1.999.995
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Tretë -“Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i rrugës që lidh rrugën ”Liman Kaba” deri tek rruga ”Muharrem Butka” 355,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë - “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi i hapësirave publike pranë Mozaikut” 557,228 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Punime për përfundimin e Urës së Mëlcizës, Zall Herr” 598,440 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje shërbimi për realizimin e projektit, “Fillo me një ide-Fito një intership në Bashkinë e Tiranës” 980,790 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Studim projektim për rrugët (Infrastrukturë Rrugore) 1,667,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje Shtylla druri te trajtuara me prajmer, H=7m 818,892 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruga "Gjergj Fishta" 8,518,739 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Rikonstruksion i rrugëve të brendshme në fshatrat e Njësië Administrative Vergo (Vergo,Tatzat dhe Kopacez)”, Bashkia Delvinë 1,583,325 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Pastrim i rezervuarit të Çërrilës. 1,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rrjeti I Ri Kun-je Rr, Miqesia,Altruisti, Burimi, Kongresi i Lushnjes, OSBE,Seg.nga 1-8, Kamez. L.5 8,376,470 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikonstruksion Godine Adaptuar për Banesë Sociale në qytetin Leskovik”, Bashkia Kolonjë. 11,969,973 Njoftuar Fituesi ZEQILLARI & Kthella SHPK 11,916,530
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 37,546,021 Lidhur Kontrata W.Center SHPK 34,304,070.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 42,839,783 Njoftuar Fituesi ”KMK & CAUSHI M & SINDER AB & 2N” shpk 30,867,900
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 34,667,575 Njoftuar Fituesi ”KMK & CAUSHI M & SINDER AB & 2N” shpk 25,743,071
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rruge ne Njesite Administrative 26,666,525 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 15 234 620
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 1,015,543 Lidhur Kontrata NET-GROUP 929,437.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data