Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
64 3854 34,942 259,691,513,202 26,187 206,173,388,926 169,094,676,895

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Himarë Mirembajtje e gjelberimit ne hapsirat publike dhe varrezat e Bashkise Himare 22,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Hartim projektesh për vitin 2021, Bashkia Kolonjë . 1,661,100 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Studim Projektim i objektit ndërtim argjinaturë mbrojtëse nga lumi Shkumbin në Krastë në kuadër të projektit lungofiume Elbasan 6,974,033 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Studim projektim i rrjetit të kanalizimeve në zonat periferike të qytetit Burrel 8,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Shërbim Mbikqyrje Punimesh për objektin:"Rikualifikimi i Rrugës Pali Prifti,Qyteti Ersekë ,Bashkia Kolonjë. 739,827 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbime të tjera - Shërbim dizifektimi në parqe dhe objekteve në parqe” 1,666,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Pjesë kembimi dhe riparim mjetesh 4,166,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Shërbime, riparime, ndërrime dhe pjesë këmbimi për mjetet e rënda të Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 3,727,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i VI (Mbikqyrja e punimeve për objektin, “ Sistemim-asfaltim i rrugës së "Ukëve", Tapizë, Nj.A.Nikël, Krujë ”) 218,384 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i VII (Mbikqyrja e punimeve per objektin, ‘’Sistemim-asfaltim i rrugës "Lekë Zaharia", Krujë’’) 256,513 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i V ( Mbikqyrja e punimeve për objektin, “ Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse nga rruga "Abaze" - rruga e "D.Kastrioti", Krujë ) 114,783 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i IV ( Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i sheshit para Kishës dhe i rrugicës lidhëse, fshati Gramëz, Nj.A.Thumanë, Krujë) 148,030 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i III (Mbikqyrja e punimeve për objektin, “ Sistemim-asfaltim i rrugës lidhëse nga rruga "Sh.Çela" - rruga "Shkollës", fshati Arrameras, Nj.A.Fushë Krujë, Krujë ) 158,980 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti i II (Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës "Engjëlli", fshati Bilaj, Nj.A.Bubq, Krujë) 166,702 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti I (Mbikqyrja e punimeve per objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës Picrragë-Krujë (Faza II-të), Krujë’) 268,082 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet Shërbime riparime, mirëmbajtje automjetesh dhe pjesë këmbimi për vitin 2021 1,547,733 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Vijezime sinjalistike horizontale te rrugeve te brendshme kryesore pas asfaltimit ne qytetin Librazhd 2,497,921 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shërbim i Procesionares së Bimësisë 4,166,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje karrige 3,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje materiale për mirëmbajtje të rrjetit të ndriçimit publik 3,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje materiale pastrimi dhe detergjente për Aparatin, Çerdhen, Pallatin e Kulturës dhe Arsimin, Bashkia Kurbin 2,250,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Blerje materiale mirembajtje rrjeti dhe ne funksion te tij (hidraulike, elektrike, tuba etj)” 2,999,218 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Ushqimesh për Çerdhen, Bashkia Kurbin 999,998 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Rehabilitimi dhe riasfaltimi i disa akseve rrugore në qytetin e Vlorë 25,000,000 Njoftuar Fituesi K.M.K 16,043,125
Qeverisja Vendore Bulqizë Mbikqyrje punimesh për objektin:Ndërtim rrjeti furnizimit dhe rrjeti shpërndarës Ujësjellesi Lagjia Allmete dhe ndërtimi i rrjetit të KUZ lagjia e vjetër, qyteti Bulqizë, Bashkia Bulqizë 3,805,774 Njoftuar Fituesi ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 3,290,184
Qeverisja Vendore Divjakë Furnizimi me ujë për zonat bregdetare të Bashkisë Divjakë dhe Njësisë Administrative Remas, Loti I - Njësia Administrative Remas 420,813,895 Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 416,718,945
Qeverisja Vendore Vlorë Rikonstruksion i rrugës Panaja - Hoshtimë 15,166,000 Njoftuar Fituesi AVDULI SHPK 12,956,640
Qeverisja Vendore Elbasan "Rikonstruksion i gjendjes ekzistuese të rrugës te kisha "Shën Thanasi", lagja "5 Maji 8,375,513 Njoftuar Fituesi Ergi SHPK 7,705,770
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje preparate për dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim 34,166,000 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 33,561,200
Qeverisja Vendore Tiranë Pjesë këmbimi, goma, bateri dhe filtra 1,080,000 Njoftuar Fituesi GAJD Company SHPK 10,753,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data