Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
620 84,255,133,703 498 48,945,506,828 73,941,213,906

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Reconstruction of the road Pogradec – Tushemisht".
Rikonstruksioni i rrugës "Pogradec - Tushemisht".
Njoftuar Fituesi 377,388,382
Rikualifikimi urban dhe ndërtimi i qendrave të turizmit në Vermosh Njoftuar Fituesi 117,844,607
Projektim për objektin Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri tek tuneli . 14,078,834 Njoftuar Fituesi 14,006,000
Rikonstruksion i Sheshit Taulantia Bashkia Durres. 362,816,046 Njoftuar Fituesi 284,308,036
Rikonstruksioni i Rrugës Balldre - Bend Bashkia Lezhë 372,504,453 Njoftuar Fituesi 316,628,785
Ndertimi i pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III. 155,703,178 Njoftuar Fituesi 101,503,501
Urban Requalification Works in Puka Municipality (second phase).
Punime per Rikualifikimin Urban të Bashkisë Pukë (faza e dyte).
Njoftuar Fituesi 88,928,369
Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 3 in the Municipalities of Vlore, Himare, Lushnje and Ura Vajgurore.
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Zonat Rurale të Shqipërise - Loti 3 në Bashkitë Vlorë, Himare, Lushnje dhe Ura Vajgurore.
Shpallur Procedura
Rikonstruksion i rrugës Aksi Nacional –Luftinjë (faza e parë –Rruga e Izvorit). 193,696,011 Lidhur Kontrata 109,603,326
Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje. 384,683,580 Lidhur Kontrata 368,248,045
Construction/Reconstruction of Water Supply Systems in Albania - Lot 1 .
Ndërtimi / Rindërtimi i Sistemeve të Ujësjellësit në Shqipëri - Lot 1.
Njoftuar Fituesi 719,095,203
Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq - Drithas . 189,703,418 Lidhur Kontrata 133,831,303
Reconstruction of Water Supply Systems in Rural Areas in Albania – Lot 2.
Rindërtimi i sistemeve të furnizimit me ujë në zonat rurale në Shqipëri - Lot 2.
Njoftuar Fituesi 10,249,187.69 Euro
Design and Supervision Gjirokastra System of Museums Municipality of Gjirokastra , Consulting Services.
Projektimi dhe Mbikëqyrja e Sistemit te Muzeve të Gjirokastrës, Bashkia e Gjirokastrës , Shërbimet e Këshillimit.
Njoftuar Fituesi 219,994 Euro
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.12: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin: Rikonstruksion i Unazës Bujqësore të Myzeqesë (Segmenti Rrethrrotullim Imesht-Ngurrez, Fier i Ri – Kashtbardh, QerretKadiaj-Saver Lot 1) Bashkia Lushnje .
2,641,482 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.13: Mbikqyrja e punimeve të kryera në objektin Rikualifikim i Parkut Industrial Kucovë .
1,945,717 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Rikualifikim i Parkut Industrial Kuçove. 180,382,176 Lidhur Kontrata 127,371,394
Supervision Services for Civil Works in Albanian Alps area and Vlora region .
Shërbimet e Mbikëqyrjes për Punët Civile në Alpet Shqiptare dhe ne Vlorë.
7,324,000 Njoftuar Fituesi 6,800,000
Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1). 609,859,941 Rishpallje me Lidhje Kontrate 348,710,431
Punime Shtese per objektin Sistemim Asfaltim i rruges Tepelene-Bence-Lekdush. 67,532,830 Lidhur Kontrata 47,059,442
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.7: Mbikqyrja e punimeve të kryera ne objektin Rikonstruksion i sheshit te Shirokes, Bashkia Shkoder .
3,808,523 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr. 8: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Rikonstruksion i rruges se Beratit (Plastmas – Karbunare) Bashkia Lushnje .
844,095 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.9: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Rikonstruksion i rruges Agim Babunje, Bashkia Divjake .
1,042,625 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.10: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin Projekti zhvillimor i bllokut nr. 2 Roskovec, Bashkia Roskovec .
2,876,599 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Mbikëqyrja punimesh për objekte të financuara nga buxheti i shtetit për vitet 2018 – 2019 (Marrëveshje Kuadër ).
Minikonkurs nr.11: Mbikqyrja e punimeve te kryera ne objektin sistemim asfaltim i rrugesTepelene – Bence – Lekdush – shtese kontrate, Bashkia Tepelene .
565,694 Rishpallje me Lidhje Kontrate
Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë. 155,489,410 Lidhur Kontrata 95,000,000
Projekti zhvillimor i Bllokut nr. 2, Roskovec. 246,876,559 Lidhur Kontrata 193,736,484
Rikonstruksioni i Rrugës së Beratit (Plasmas – Karbunarë) Bashkia Lushnje. 122,273,551 Njoftuar Fituesi 69,330,179
Projektim i rikualifikimit urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kulles së Sahatit. 8,233,180 Njoftuar Fituesi 7,408,770
Projektimi i Zonës së Plazhit Durrës. 41,624,734 Njoftuar Fituesi 39,372,500

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data