Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
620 84,255,133,703 498 48,945,506,828 73,941,213,906

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rivitalizimi urban dhe përmirësimi aksesit në zonat me aktivitetet bujqësor në rajonin 3. 323,398,146 Lidhur Kontrata 200,273,141
Përmirësimi i aksesit në zonat me aktivitet të lartë bujqësor të Myzeqesë. 574,733,505 Lidhur Kontrata 312,014,816
Loti I - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore . 4,881,701 Lidhur Kontrata 4,299,058
Loti II - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij . 4,135,838 Lidhur Kontrata 3,656,525
Loti IV - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban dhe permiresimi aksesit ne zonat me aktivitetet bujqesor ne rajonin 3 3,150,329 Lidhur Kontrata 2,763,446
Loti VIII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit . 2,803,125 Njoftuar Fituesi 2,494,419
Përmirësimi i sigurisë rrugore 250,000,000 Njoftuar Fituesi 229,818,537
Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4. 618,371,666 Lidhur Kontrata 421,287,294
Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij 454,015,711 Lidhur Kontrata 294,278,397
Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore 471,487,538 Lidhur Kontrata 341,585,437
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 2 dhe 4. 375,000,000 Njoftuar Fituesi 213,722,517
Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3. 375,000,000 Njoftuar Fituesi 249,389,616
Consultancy services for identification and supervision of potential road safety interventions and road safety inspections.
Shërbime konsulence për identifikimin dhe mbikëqyrjen ndërhyrjeve postenciale per sigurinë rrugore dhe inspektimet e sigurisë rrugore.
Njoftuar Fituesi 156,400 USD
Construction of emergency center Palase, rehabilitation of the torrent and parking area in Dhermi village.
Ndërtimi i qendrës së urgjencës Palase, rehabilitimi i përroit dhe zonës së parkimit në fshatin Dhërmi.
Njoftuar Fituesi 93,897,546
Reconstruction of the road Lekdush-Bence-Tepelene, Lot 2.
Rikonstruksioni i rrugës Lekdush-Bence-Tepelenë, Lot 2
Shpallur Procedura
Përmirësimi i ndriçimit 125,000,000 Anuluar Procedura
Rikonstruksioni i godinave të konvikteve të studentëve në qytetet Shkodër (godina nr.2), Vlorë (konvikti i vajzave) Korçë (godina nr.1). 245,039,761 Lidhur Kontrata 172,000,000
Rikualifikim i Sheshit Italia 314,129,728 Lidhur Kontrata 218,914,644
Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekin "Rikualifikimi i Sheshit Italia" 5,069,033 Lidhur Kontrata 4,761,301
Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit 375,000,000 Anuluar Procedura
Përmirësimi i shtresave rrugore. 750,000,000 Anuluar Procedura
Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Njoftuar Fituesi 570,335,643
Reconstruction of the road Fier – Seman , Lot 1.
Rikonstruksion i rrugës "Fier - Seman", Loti 1 .
Shpallur Procedura
Shtesë kontrate Rikonstruksion i rrugës së Velipojës, Segmenti Harku i Berdices – Baks Lot III. 69,260,579 Lidhur Kontrata +Shtesë 69,260,579
Shtesë kontrate Rikonstruksion i rrugës së Velipojës, Segmenti Harku i Berdices – Baks Lot I. 65,615,344 Lidhur Kontrata +Shtesë 65,615,162
Reconstruction of the road Qafe Thore – Theth , Shkoder.
Rindërtimi i rrugës" Qafe Thore - Theth ", Shkoder.
Njoftuar Fituesi 613,585,590
Design preparation for the requalification of the coastline Vlore Radhime- Orikum, Lot II.
Përgatitja e projektimit për rikualifikimin e vijës bregdetare Vlorë Radhime- Orikum, Lot II.
26,097,000 Njoftuar Fituesi 24,500,000
Reconstruction of rain water drainage system in the area including the neighborhoods Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlore.
Rindërtimi i sistemit të kullimit të ujërave të shiut në zonën qe përfshijne lagjet Hajro Cakerri, 4 Heronjte, 28 Nentori, Vlorë.
Njoftuar Fituesi 35,792,195
Ndërtimi i Stacionit të Pompimit, tubacionit kryesor dhe rrjetit shpërndarës të ujësjellësit të Grabianit. 160,512,641 Njoftuar Fituesi 102,987,111
Supervision services for the road Pogradec-Tushemisht".
Shërbime të mbikëqyrjes për rrugën "Pogradec-Tushemisht".
Njoftuar Fituesi 21,360,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data