Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
620 84,255,133,703 498 48,945,506,828 73,941,213,906

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Studim Projektim i zonës turistike Golem, Kavajë. 37,604,979 Njoftuar Fituesi 33,800,000
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 4: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrës 2”, (Programi i Rindertimit).
8,350,360 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 5: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kavajë dhe Rrogozhinë”, (Programi i Rindertimit).
4,071,325 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 6: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kamëz” (Programi i Rindertimit).
6,103,140 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 7: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak” (Programi i Rindertimit).
4,323,521 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Supervision of rehabilitation of three national roads section: Vlore – Orikum Road (10.6km), Shëngjin – Baks-Rrjoll Road (13km) and Zgosht-Ura e Cerenecit Road (47.1km) Shpallur Procedura
“Siguracioni vjetor i automjeteve të FSHZH-së.” 1,484,782 Lidhur Kontrata 1,479,431
Rishikim i projektit ekzistues për rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurë dhe Projektim për rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurë – Fushë Lurë 19,597,915 Njoftuar Fituesi 18,850,000
Projektim, Rikontruksioni i rrugës Qafë Qelë - Koman 24,853,084 Njoftuar Fituesi 22,400,000
Projektim, Rikonstruksioni i rrugës Ersekë - Leskovik 28,035,886 Njoftuar Fituesi 26,100,000
Rehabilitation of Vlore – Orikum Road (10.6km) Shpallur Procedura
Rehabilitation of Shëngjin – Baks-Rrjoll Road (13 km) Shpallur Procedura
Design services for urban regeneration of Vlora central waterfront, Flag Square and port area .
60,703,000 Njoftuar Fituesi 57,133,326
Loti III – Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë 62,644,466 Njoftuar Fituesi 37,927,170
Projektim Sistemim asfaltimi i rrugës Zgosht-Ura e Çerenecit. 13,486,333 Njoftuar Fituesi 12,272,544
Consultant Services for identification, design of prioritized measures to address urgent safety concerns and prevent loss of heritage structures in the castle of Gjirokastra.
Shërbime konsulente për identifikimin, hartimin e masave me përparësi për të adresuar shqetësimet urgjente të sigurisë dhe parandalimin e humbjes së strukturave të trashëgimisë kulturore në kështjellën e Gjirokastrës.
Njoftuar Fituesi 257,062 Euro (including all indirect taxes)
Loti I - Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë. 125,000,048 Njoftuar Fituesi 70,000,630
Loti III - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajonin 3 dhe 4 . 3,088,351 Lidhur Kontrata 2,693,343
Loti II- Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat 166,390,267 Lidhur Kontrata 92,129,875
Loti II - Mbikqyrja e punimeve “Ndërtimi i rrugës së re përgjatë lumit Osumit si dhe ndërhyrje përmirësuese në bypassin e rrugës Antipatrea dhe rehabilitimi i rrugës lidhëse ndërmjet rrugës Shëtitorja Osumi dhe rrugës Antipatrea, Bashkia Berat” 1,505,832 Lidhur Kontrata 1,331,122
Loti III - Mbikqyrja e punimeve ““Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë” 768,188 Njoftuar Fituesi 690,000
Loti I - Mbikqyrja e punimeve “Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë” 1,234,375 Njoftuar Fituesi 1,087,500
Reconstruction of the road Gusmar – Kuc .
Rikonstruksion i rrugës "Gusmar – Kuc".
Njoftuar Fituesi 4,817,034 USD
Projektim “Qendra e ekselencës për zhvillim rajonal dhe vendor Nr. 2, - “Qendra Multifunksionale e Shërbimeve për Sipërmarrjet e Reja”: FAZA 2. 1,624,443 Anuluar Procedura
Rivitalizimi urban i zonave me potencial të lartë turistik në Rajonin 3 dhe 4 235,478,204 Lidhur Kontrata 153,182,656
Rehabilitation of the facades along Vlora boulevard. Njoftuar Fituesi 54,410,960
Loti VII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i shtresave rrugore . 4,800,000 Lidhur Kontrata 4,320,000
Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 . 6,857,179 Lidhur Kontrata 5,990,270
Loti VI - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i aksesit ne zonat me aktivitet te larte bujqesor te Myzeqese . 5,313,780 Lidhur Kontrata 5,085,288
Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. 458,286,819 Njoftuar Fituesi 385,173,305

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data