Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Spitali Rajonal Vlorė 22 149 379,035,432 101 350,716,237 341,320,424

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Evadim dhe trajtim i mbetjeve tė rrezikshme spitalore, pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 4,720,008 Rishpallje me Lidhje Kontrate ECO RICIKLIM 4716789
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 1 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Fluconazole 100 mg/50 ml, Flakon/ Ampule 34,714 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 2 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Viper venom antiserum 100 AE, Flakon/ Ampule 60,749 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 3 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Human anti D-Rh imunoglobuline, 1250UI, Shiringe e parapėrgatitur 331,124 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Human Albumin Serum x 200g/l, 20%-100ML, Flakon/ Ampule 216,960 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 5 - Sistemi kardiovaskular, Glyceryl trinitrate, 5 mg-1.5 ml, Flakon/ Ampule 166,716 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 6 - Antituberkulare Rifampicin dhe isoniazid, 150mg dhe 100mg, Tablete/ kapsule 45,288 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 7 - Antituberkulare Tuberculin, PPD 2TU/01mlx1.5ml, Flakon/ Ampule 310,860 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 1 - Blerje Methotrexate 12,728 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 2 - Blerje Bemiparine sodium 855,690 Njoftuar Fituesi Albanian New Farm SHPK 855600
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė. Loti 3 - Blerje Dalteparine sodium 1,996,032 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 1995000
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 1 - Anti-infektive tė pėrgjithshėm, Cefepime 706,512 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 538800
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Oxytocin 10UI / ml Flakon/ Ampule 100,260 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 5 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Clopidogrel 75 mg Tablete/Kapsule 7,749 Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK 6000
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Loti 8 - Sistemi kardiovaskular, Dopamine 50 mg - 5 ml Flakon/Ampule 116,004 Lidhur Kontrata INCOMED SHPK 93600
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje barna (Heparin me MPU dhe Methotrexate) pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė, ndarė nė lote. Loti 1 - Anti-neoplastike dhe immunomodulatore, Methotrexate, 50 mg/5ml, Flakon/Ampule 12,728 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje barna (Heparin me MPU dhe Methotrexate) pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė, ndarė nė lote. Loti 2 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Bemiparine sodium, 3500 UI Shiringė e para pėrgatitur; Dalteparine sodium, 5000 UI, Shiringė e para pėrgatitur 2,851,722 Shpallur Procedura
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 1 - Anti-infektivė tė pėrgjithshėm 446,843 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 2 - Anestezi Reanimacion 24,300 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 3 - Antituberkulare 357,303 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 4 - Barna dermatologjike 35,509 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 5 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale 249,243 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 6 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut 223,892 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 7 - Metabolizmi dhe trakti tretės 125,179 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 8 - Organet e Shisave 184,561 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 9 - Sistemi kardiovaskular 165,959 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 10 - Sistemi muskolo-skeletik 139,930 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 11 - Sistemi Nervor 118,857 Rishpallur Prokurimi
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Blerje medikamente pėr Spitalin Rajonal Vlorė, ndarė nė 12 lote. Loti 12 - Sistemi respirator 54,294 Rishpallje e Anuluar
Spitali Rajonal Vlorė Spitali Rajonal Vlorė Evadim i mbeturinave tė rrezikshme pėr nevoja tė Spitalit Rajonal Vlorė 2,451,330 Lidhur Kontrata Euroteam SHPK 2369619