Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
13 4,139,220,362 13 4,139,220,362 5,395,394,968

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Përmirësimi i integruar urban i qytetit të Beratit/paketa 1 –Gorica Njoftuar Fituesi 407,148,638
Përmirësimi i Integruar Urban i Qytetit të Përmetit Njoftuar Fituesi 398,547,169
Minikonkursi Nr.21 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-67609-08-03-2020) - “Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për zonen e re për zhvillim Vorë, Paketa B Objektet BN.1.04, BN.1.05, BN.1.07, BN.1.08, BN.1.09, BN.1.10, BN.1.11, njësia administrative Vorë, Bashkia Vorë.
Lidhur Kontrata 417,400,000
Rikualifikim urban i zonës turistike, Golem, Bashkia Kavajë 835,659,838 Lidhur Kontrata 556,103,117
Rivitalizimi i zonave me potencial të lartë turistik ne Rajonin 4 - Për rigjenerimin urban të shëtitores bregdetare qëndore dhe ballinës ujore të Vlorës 816,661,341 Njoftuar Fituesi 645,112,749
Minikonkursi Nr. 3 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54450-03-16-2020) - Rindërtimi i shkollës “9 vjeçare “Neim Babameto”, Njësia administrative Durrës ”. Lidhur Kontrata 224,500,000
Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. 458,286,819 Njoftuar Fituesi 385,173,305
Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Njoftuar Fituesi 570,335,643
Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. 1,059,902,274 Lidhur Kontrata 999,999,932
Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. 567,154,000 Lidhur Kontrata 419,624,728
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe hyrje-dalje në qëndrat e banuara në segmentin Levan – Kakavijë. 130,244,558 Lidhur Kontrata 128,065,926
Ndërtimi i shëtitores së Himarës. 217,996,613 Lidhur Kontrata 194,068,814
Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës (parku i ri) . 53,314,919 Lidhur Kontrata 49,314,947
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data