Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
10 GREEMED SHPK 33 376,055,478 33 376,055,478 364,223,783

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Lot 2 Materiale mjekimi konsumi dhe kirurgjikale per nevoja Lidhur Kontrata GREEMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje materiale nje perdorimeshe kirurgjikale per perballimin e situates me Covid 19 per DSR Diber 2,084,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,072,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Blerje materiale mjekimi dhe konsumi specifike per kabinetet e Bronkoskopise, Endoskopise Digjestive, Proves Respiratore si edhe Imazherise, Reanimacionit, Urgjences Paraspitale, se bashku me materialet e konsumit te VIO 3 per Kirugjine Torakale, te Pergj Lidhur Kontrata GREEMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi dhe konsumi specifike per kabinetet e Bronkoskopise, Endoskopise Digjestive, Proves Respiratore si edhe Imazherise, Reanimacionit, Urgjences Paraspitale, se bashku me materialet e konsumit te VIO 3 per Kirugjine Torakale, te Pergj 154,713,267 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 153,846,600.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Lot 2 Materiale mjekimi konsumi dhe kirurgjikale per nevoja 11,730,000 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 6,490,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi per nevojat spitalore ne S.U Shefqet Ndroqi Tirane 12,224,250 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 1 577 870 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Set Skaneri 1,680,000 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 1490 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje e aparatures sistemi kirugjikal dhe aparature koagulimi Argon Plasma ne SU Shefqet Ndroqi Tirane. 10,000,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 9,952,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për shërbimin e Hemodinamikës 7,505,850 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 7,475,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Konsumi për nevojat spitalore 3,922,900 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Konsumi për nevojat spitalore 3,922,900 Njoftuar Fituesi GREEMED SHPK 3,832,900.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje orendi spitalore (shtrat pacienti, stativ, komodina) 7,911,200 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,812,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 2 -Materiale mjekimi konsumabel dhe kirurgjikale MM2 2,695,694 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 2,675,394.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 1-Materiale mjekimi te pergjithshme MM 1 3,143,503 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 3,122,887.50
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Loti 1 Materiale Mjekimi te Pergjithshme (MM1) Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 6,763,655.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Loti 2 Materiale Mjekimi Konsumable dhe Kirurgjikale (MM2) Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,228,163.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore në S. U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote: Loti 1 - Materiale Mjekimi të Përgjithshme (MM1) 5,950,170 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 5,950,170.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore në S. U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote: Loti 2 - Materiale Mjekimi të Përgjithshme (MM2) 17,619,612 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 17,619,611.64
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për shërbimin e Hemodinamikës në SU Shefqet Ndroqi 11,269,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 11,180,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim, vendosje e pajisjeve mjekësore për Repartin e Rikonstruktuar të Urgjencës për Spitalin Rajonal Berat 1,262,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate GREEMED SHPK 1,257,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Materiale Mjekimi për nevojat spitalore, në S.U. “Shefqet Ndroqi” të ndarë në dy Lote 18,512,966 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 18,512,966.30
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Riparimi i tre Respiratorëve në S- U- "Shefqet Ndroqi", Tiranë 1,931,733 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 1,499,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Transferimi i pajisjes "Grafi-Skopi" nga vendi ekzistues në ambientin e ri në S- U-"Shefqet Ndroqi" (Demontim, transport, instalim dhe kalibrim) 1,250,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 999,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 2 - Blerje aparatura për Kabinetin e Imazherisë, Eko Abdominale kardiake dhe Aparat X-Ray I lëvizshëm 10,000,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 9,800,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 - Blerje aparatura për Kabinetin e Bronkoskopisë, Bronkoskop Rigid Universal Set dhe Aparat Krioterapie 7,996,667 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 7,800,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi për Hemodinamikën 4,478,720 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 4,440,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë F-V pajisje mjekësore kapa për funksionimin e gamma kamera në SU "Shefqet Ndroqi" 19,784,000 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 19,700,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje materiale mjekimi në S- U- "Shefqet Ndroqi", Tiranë 782,976 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 782,976.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Blerje materiale mjekimi te pergjithshme, konsumabel dhe kirurgjikale per nevojat e sherbimit spitalor Kruje 576,570 Rishpallje me Lidhje Kontrate GREEMED SHPK 534,760.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 1 - pajisje mobilimi për përdorim spitalor 26,655,300 Lidhur Kontrata GREEMED SHPK 26,430,000.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.