Open Procurement Albania

Numri i Rezultateve 32

Shenimi me flamur te kuq (red flag) i nje procedure prokurimi tregon nje ekspozim apo rrezik te mundshem per sjellje te papajtueshme me ligjin ose jo-etike te biznesit, kryesisht ne lidhje me mos-respektimin e ligjeve anti-korrupsion. Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar.

Tendera me redflags

id Titulli Autoritet Prokurues Institucioni Prokurues Vlera / Fondi Limit Data e Shpalljes Nr. Reference
45200 Rindërtim i objektit social kulturor, Pallati i Kulturës, Bashkia Shijak (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Shijak 190 601 138.00 15-12-2021 REF-15129-12-14-2021
44643 Rindërtimi i godinës së Bordit të Kullimit (Programi i Rindertimit) Qeverisja Vendore Kavajë 145 876 213.00 16-11-2021 REF-10808-11-09-2021
37710 Kryerja e shërbimit të pastrimit në qytetin e Elbasanit Qeverisja Vendore Elbasan 109 926 522.00 10-03-2021 REF-89394-03-09-2021
43887 Depozitimi i mbetjeve urbane Bashkia Durrës Qeverisja Vendore Durrës 1 148 864 000.00 REF-05045-09-11-2021
44126 Shtesë kontrate Rikonceptimi i kopshtit zoologjik Qeverisja Vendore Tiranë 105 311 644.00 01-10-2021 REF-06990-10-01-2021
42753 Ofrimi i shërbimit të gjelbrimit në Bashkinë e Shkodrës Qeverisja Vendore Shkodër 102 951 379.00 12-07-2021 REF-00640-07-09-2021
40206 Shërbimi i pastrimit dhe largimit të mbeturinave (mbetjeve urbane) në Njësitë Administrative dhe kryerja e shërbimit të mirëmbajtjes së varrezave publike në Njësitë Administrative të Bashkisë Fier Qeverisja Vendore Fier 198 984 172.00 04-06-2021 REF-97322-06-03-2021
39820 Punime perforcimi, reabilitimi dhe rikonstruksion i godines ne rrugen Jordan Misja, Tirane (Programi i Rindertimit) Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres Drejtoria e Pergjithshme e Agjencise Shteterore e Kadastres 330 575 582.00 31-05-2021 REF-96723-05-28-2021
38371 Ndërtim KUZ, rrjeti tercial (Lidhjet familjare) per UK Vlorë Qeverisja Vendore Vlorë SHA Ujësjellës Kanalizime Vlorë 274 779 449.00 19-03-2021 REF-90500-03-18-2021
39396 Loti I-re, “Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe depozitimit te mbetjeve urbane, zona 1, Bashkia Lezhe” Qeverisja Vendore Lezhë 204 824 062.00 05-05-2021 REF-94492-05-04-2021
38493 “Furnizimi me uje I zones Baba Rrexhepi dhe lugu I Dardhes.Faza e II (Loti Perfundimtar).” Qeverisja Vendore Sarandë 322 288 648.00 27-03-2021 REF-91236-03-25-2021
37119 Rikonstruksion i ujësjellësit në fshatrat e Njësisë Administrative Novoselë Qeverisja Vendore Vlorë 733 930 000.00 12-01-2021 REF-83799-01-11-2021
37356 Ndërtimi i Ujësjellësit Rajonal për Fshatrat Vasjar, Iliras, Qesarat, Anë Vjosë, Toç, Lulëzim, Zhulaj, Krahës dhe Qytetin Memaliaj Qeverisja Vendore Memaliaj 410 176 390.00 10-02-2021 REF-86357-02-09-2021
38522 Blerje makineri pajisje per UK Qeverisja Vendore Elbasan SHA Ujësjellës Kanalizime Elbasan 150 000 000.00 31-03-2021 REF-91772-03-30-2021
36576 Rikonstruksion total i Rrjetit te furnizimit me uje te Qytetit Bulqize dhe rrjeti shperndaresi Qytetit te ri Faza II Qeverisja Vendore Bulqizë 150 230 345.00 30-12-2020 REF-83392-12-29-2020
37711 Rikonstruksion i rrjeteve te brendshme te Ujesjellesit te fshatrave Zervat,Vanister,Haskove,Dhuvjan,Gorice,Frashtan,Lugar dhe Grapsh,Bashkia Dropull" Qeverisja Vendore Dropull 210 633 067.00 09-03-2021 REF-89291-03-08-2021
37530 “Blerje kimikate për UKT sh.a” Qeverisja Vendore Tiranë SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë 165 787 500.00 23-02-2021 REF-87905-02-22-2021
37353 Optimizimi i furnizimit me uje te qytetit Kukes, Bashkia Kukes – Faza III Qeverisja Vendore Kukës 254 991 756.00 10-02-2021 REF-86506-02-09-2021
37512 “Ndërtim i rrjetit të furnizimit me ujë të fshatit Nivicë dhe Rexhin, Ndëtimi I fshatit Peshtan-Mezhgoran Bashkia Tepelenë” Qeverisja Vendore Tepelenë 195 833 333.00 23-02-2021 REF-87749-02-19-2021
37146 “Ujësjellësi i Mokrës Faza e II-të", Bashkia Pogradec Qeverisja Vendore Pogradec 221 972 534.00 18-01-2021 REF-84129-01-15-2021
37358 Furnizimi me ujë i fshatrave Gjerbës dhe Kakrukë, Bashkia Skrapar Qeverisja Vendore Skrapar 100 106 094.00 11-02-2021 REF-86376-02-09-2021
37461 Loti I Nafte 10 ppm ULSD Qeverisja Vendore Durrës Ndërmarrja e Shërbimeve Komunale Durrës 109 199 733.00 17-02-2021 REF-87293-02-16-2021
36389 "Shtesa e Impiantit të përpunimit të ujit të pijshëm Bovillë 1800l/s faza e 2 me 1200l/s. Qeverisja Vendore Tiranë SHA Ujësjellës Kanalizime Tiranë 1 762 045 692.00 07-12-2020 REF-81097-12-04-2020
36577 “Ndërtim i ujësjellësit rajonal Çërravë & Dardhas-Burimet e Gurrasit”. Qeverisja Vendore Pogradec 775 722 413.00 30-12-2020 REF-83393-12-29-2020
36407 Ndërtimi i rrjetit të ujësjellësit në fshatrat e thellë të kolonjës (Taç Qëndër,Taç Poshtë,Kabash,Kodras,Gjonç,Prodan,Shelegur,Vrëpckë,Radanj,Radat,Kolanj,Priftas,Barmash,Mesare, Sanjollas,Blush dhe Boshanj). Qeverisja Vendore Kolonjë ShA Ujësjellës Kanalizime Kolonjë 210 858 822.00 10-12-2020 REF-81524-12-09-2020
36581 Përmirësime të sistemit me ujë në lagjet ish-fabrika e Çimentos-Partizani-Karabash, dhe rindërtimi i ujësjellësit në Babicë të vogël, njësia administrative Qëndër Vlorë Qeverisja Vendore Vlorë SHA Ujësjellës Kanalizime Vlorë 207 270 868.00 06-01-2021 REF-83629-01-05-2021
36408 Rrjeti shpërndarës i furnizimit me ujë në 14 fshatrat e Kolonjës,Bashkia Kolonjë. Qeverisja Vendore Kolonjë 330 702 170.00 10-12-2020 REF-81503-12-09-2020
36471 Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë i qytetit Burrel, të fshatrave të njësisë administrative Derjan dhe Rukaj – Loti II Qeverisja Vendore Mat 281 831 671.00 17-12-2020 REF-82433-12-16-2020
36573 Furnizimi me uje i fshatrave Vertop, Bregas, Fushe-Peshtan dhe Vodice, Bashkia Poliçan” Qeverisja Vendore Poliçan 700 000 000.00 30-12-2020 REF-83365-12-29-2020
36517 Loti 1: Blerje gazoil deri në 10 ppm Qeverisja Vendore Fier 151 812 936.00 28-12-2020 REF-83162-12-24-2020
36472 Rikonstruksion i magjistralit kryesor dhe rrjetit te ujesjellesit te fshatrave Lekaj,Harizaj,Kryeluizaj,Zambisht,Okshtun dhe Mushnik njesia administrative Lekaj ,Bashkia Rrogozhine. Qeverisja Vendore Rrogozhinë 249 541 030.00 17-12-2020 REF-82321-12-16-2020
36388 “Ndërtim i rrjetit K.U.Z të fshatit Shënavlash, Bashkia Durrës” Qeverisja Vendore Durrës 364 498 645.00 07-12-2020 REF-81177-12-04-2020
Mungese konkurrence

Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Procedure me negocim

Procedure me negocim

Shiko me shume
Me negocim, pa njoftim

Me negocim, pa njoftim

Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion)

Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Shtese kontrate (shtese vlere) pa perfunduar ende faza e pare e kontrates

Per cdo kontrate ekziston nje mundesi per shtese kontrate me vlere plus 20% e vleres se ofertes. Kjo shtese duhet te justifikohet me arsye te bazuara te nje veshtiresie per shkaqe mbi natyrore, ndryshime eksplicite te kushteve te tregut dhe indekseve te cmimeve etj.

Shiko me shume
Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese. Nuk quhet skualifikim rasti kur operatori nuk ka paraqitur fare oferte por ka dorezuar dokumente te tjera. Vleresim vetem per procedura tenderuese me vlere mbi 5 milion Leke

Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Ne rast te anulimit dy here radhazi te tenderave me objekt te njejte, ka vend per te vleresuar veshtiresi apo defekte qe kane bere te pamundur finalizimin me fitues te procedures. Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Manual mbi Integrimin e Shërbimit një Web tjetër. Klikoni ketu

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data