Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
20 21 40 1,340,330,016 35 1,258,338,070 953,027,924

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Doreza Sterile (COVID-19). 46,600 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 95,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Qese per veshje kepucesh (COVID-19). 3,600 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 3,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 180,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Maske kirurgjikale (COVID-19). 75,000 Njoftuar Fituesi Jimi  75,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19) 165,718 Njoftuar Fituesi Jimi  165,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Detergjent (COVID-19). 17,444 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 17,444.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë BLERJE MATERIALE PËR MBROJTJEN PERSONALE (MMP) PËR COVID-19. (VKM Nr.241, datë 21.3.2020). Lidhur Kontrata Farma Net Albania SHPK & EUROMED SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë “Blerje Materjale dhe mjete mbrojtese (COVID-19). 800,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi  JUPITER GROUP  750,000.00
Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Shërbimi Kombëtar i Urgjencës Blerje mjete mbrojtese ndaj COVID19 800,000 Njoftuar Fituesi ARTEO 2018 319,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Blerje materiale dhe mjete mbrojtese(COVID-19) 794,220 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 794,000.00

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.