Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
53 32 715 3,637,130,745 579 3,094,667,208 2,723,311,921

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagene per testimin me metoden NAT (perfshire venien ne perdorim te aparateve sipas specifikimeve teknike). 70,770,000 Njoftuar Fituesi EVITA & PEGASUS 70,770,000.00
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Durres Kite Reagente për Laboratorët e Shëndetit Publik 2,250,000 Shpallur Procedura
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Loti i dyte: Blerje Kite ,Reagent dhe materiale konsumi per laboratoret 505,657 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 380,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Blerje kite per aparatin e Astrupit per nje periudhe 24 mujore” 6,280,000 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 6,276,800.00
Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore Paskuqan, Tiranë Blerje Kite Biokimik 2,474,072 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 2,470,072.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot.1 Blerje Kite -Reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin cito -histopatologjik 5,267,000 Shpallur Procedura
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Loti i Pare: “Blerje kite ,reagente dhe materjale konsumi per Laboratorin Bio-Kimi per SAT-450 , I-Chroma Reader , Maglum 800 ose ekuivalent 11,295,760 Lidhur Kontrata Genius SHPK 11,295,760.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Loti 1 KITE PER LABORATORIN KLINIK-BIOKIMIK 2021 1,274,110 Njoftuar Fituesi Distributor of Medical Devices Group 1,269,484.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 2. ”Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik” 640,100 Njoftuar Fituesi Fedos - Uppsala  597,400.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 4. Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Maglum 800 / ose ekuivalent i tij 6,835,900 Lidhur Kontrata Genius SHPK 6,835,900.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 1. ”Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden/ ose ekuivalent i tij” 2,507,400 Lidhur Kontrata Fedos - Uppsala  2,507,400.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 3. ”Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin biokimik per aparatin Kenza 240 ISE/ ose ekuivalent i tij” 2,132,850 Lidhur Kontrata BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 2,131,850.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 2 Blerje kite e reagente hematologjike per analizator SISMEX – KX-21 1,170,400 Lidhur Kontrata SWISSMED SHPK 20920 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 1 - Blerje kite reagent per laboratorin klinik biokimik Lidhur Kontrata GAMMA 
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranë Qendra Shëndetësore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranë Blerje Kite Hormonal 899,700 Lidhur Kontrata Genius SHPK 899,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje kite,reagente dhe materiale laboratorike 1,043,241 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 930,000.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.1 – “Reagente dhe aksesore te nevojshem per testimin ne laboratorin e agjenteve infektiv” 88,059,000 Lidhur Kontrata Pegasus SHPK 87,089,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje kite & reagente dhe materiale mjekesore Lidhur Kontrata Biochem Nrp SHPK
Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Njesia Vendore e Kujdesit Shendetesor Shkoder Kite dhe Reagente per Laboratoret 3,000,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje kite për matjen e glicemisë së shpejtë” Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje kite & reagente dhe materiale mjekesore 4,649,010 Njoftuar Fituesi Biochem Nrp SHPK 25 619 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Lot 1 - Blerje kite reagent per laboratorin klinik biokimik 1,164,338 Njoftuar Fituesi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje kite për matjen e glicemisë së shpejtë” 821,400 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 814,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 3 Reagentë të Përgjithshëm dhe Konsumabla bakteriologjikë 1,204,299 Njoftuar Fituesi GAMMA  27,322 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 4 Teste ELISA për zbulimin e Tuberkulozit latent ose EKUIVALENT 2,002,533 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 184 200 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 5 Reagentë për Bactec MGIT 960 ose EKUIVALENT. 1,742,000 Njoftuar Fituesi Pegasus SHPK 222 000 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 1 Tuba dhe Konsumabla 1,328,980 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 25 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Kite dhe Reagente” në SU “Shefqet Ndroqi -loti 2 Kite dhe reagentë për Anatominë Patologjike 389,650 Njoftuar Fituesi GAMMA  24,570 leke per njesi
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull: Blerje kite reagente, serume AB0 dhe reagent/aksesore te tjere te nevojshem per QKTGj e ndare ne 4 lote: Loti Nr.3 – “Serume dhe reagente te ndryshem” Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Qendra Shendetesore e Specialiteteve Nr. 3 Tirane Loti i dyte: Blerje Kite, Reagente dhe Materjale konsumi per laboratoret 726,806 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 624,710.00

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.