Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
25 GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 125 2,816,355,186 124 2,683,761,186 2,567,444,048

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje Gazra të ndryshme mjeksore për "Riprodhimin e Asistuar" në S.U.O.GJ "Koço Gliozheni" 8,231,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 7,819,840.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Minikontrate 1- Furnizim vendosje pajisje dhe mallra konsumi për gazrat mjekësor Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 5,860,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Furnizim vendosje pajisje dhe mallra konsumi për gazrat mjekësor 5,993,000 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 5,860,000.00
Spitali Rajonal “Memorial” Fier Spitali Rajonal “Memorial” Fier “Gazra mjekesore CO2/ Dioksid Karboni”. 2,700,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,497,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata 1 Riparim - mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat e pajisjet përkatëse për nevojat të QSUNT për një periudhë mbulimi 24 muaj Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Riparim - mirëmbajtje sisteme ajri të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat e pajisjet përkatëse për nevojat të QSUNT për një periudhë mbulimi 24 muaj 9,823,692 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 9,623,247.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Blerje oksigjen mjeksor per nevoja spitalore. 2,419,200 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,419,200.00
Spitali Rajonal “Memorial” Fier Spitali Rajonal “Memorial” Fier Minikontrata 1 “Gazra mjekësorë” Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje BLERJE OKSIGJEN GAS MJEKSOR 9,998,899 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 9,996,006.00
Spitali Rajonal “Memorial” Fier Spitali Rajonal “Memorial” Fier “Gazra mjekësorë” 33,920,640 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 33,901,840.00
Spitali Rajonal “Memorial” Fier Spitali Rajonal “Memorial” Fier “Blerje Dioksid Karboni (CO2)” 4,336,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 4,320,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Pajisje per sallat operatore dhe per reanimacionin neonatal ne SUOGJ "Koco Gliozheni" - Loti 2 F.V Qender Ajri Medikal i kompriuar 3,689,500 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 3,598,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Blerje oksigjen i gazte mjeksor per nevojat e spitalit Mirdite 2,419,200 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,419,200.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje oksigjeni gas mjeksor 6,912,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 6,912,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, në spitalin Covid-4 - për një periudhë 12 mujore me të drejtë shkëputje në momentin e mbylljes së Covid-4. Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje e oksigjen mjeksor i gazte. 2,073,600 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 2,073,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, në spitalin Covid-4” për një periudhë 12 mujore me të drejtë shkëputje në momentin e mbylljes së Covid-4. 1,208,240 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,159,814.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 1 Oksigjen Leng Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 2 Oksigjen Gaz per perdorim Mjekesor Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 1 Oksigjen Leng 130,060,800 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 130,060,800.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje oksigjen mjekesor leng dhe gaz per Spitalin Rajonal Durres - Loti 2 Oksigjen Gaz per perdorim Mjekesor 331,776 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 331,776.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje oksigjeni (gaz per perdorim mjekesor, lengshem) për nevojat e Drejtorise se Sherbimit Spitalor Kavaje . 7,040,800 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 7,040,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Riparim-mirëmbajtje sistemeve te ajrit të vakumuar dhe komprimuar, tanker oksigjeni, rampa oksigjeni, linjat dhe pajisjet përkatëse, 5,590,306 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 4,922,067.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN 196,963,672 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 196,963,672.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “BLERJE OKSIGJEN LENG PER SPITALIN RAJONAL DURRES-ME AFAT 60-DITE”. 21,676,800 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 21,676,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje e 20 bombulave të oksigjenit dhe 100 copë gota oksigjeni 1,526,700 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,350,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : Furnizim me oksigjen te lëngshëm mjekësor për nevojat e QSUNT . Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me oksigjen te lëngshëm mjekësor për nevojat e QSUNT 908,315,199 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 908,248,025.94