Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
32 55 201 5,619,199,233 180 5,168,496,487 4,276,592,746

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Mundesi per pjesëmarrje në strukturën globale të qasjes në vaksinat COVID-19 ( Lehtësia COVAX ). Fazë Planifikimi GAVI Alliance
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë “Blerje Oksigjen (gaz per perdorim mjekesor, i lengshem)” per nevojat e SUSHN 85,302,000 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 85,302,000.00
Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Qendra Spitalore e Burgjeve Tirane Shtrimi i linjes se oksigjenit mjeksor ne Pavionin e ri Covid-19 1,609,333 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 1,528,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizimin e nevojave emergjente për një periudhë 90 ditore me mjete për mbrojtje personale për përballimin e situatës COVID-19. 132,820,000 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 82,560,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19, per nje periudhe 90 ditore”, ne S.U “Shefqet Ndroqi 73,745,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 73,570,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Trajtim dhe asgjesim i mbetjeve qe dalin nga sherbimi ku marrin trajtim pacientet me COVID-19, per nevoja ekstreme deri ne perfundimin e procedures te prokurimit baze, per nje periudhe 30 dite kalendarike, me kusht nderprerje me lidhjen e kontrates baze”. 2,978,304 Njoftuar Fituesi MEDI-TEL SHPK 2,730,112.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator, Tocilizumab 400mg/20ml” për nevojat e QSUT-së për situatën anti COVID -19 25,056,581 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 25,056,400.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 – “Blerje materiale konsumi mjekesore rutine për kryerjen e testimeve për Covid -19 9,261,664 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 3 - “Blerje materiale konsumi ndihmese per sigurine dhe menaxhimin e mbetjeve infektive dhe sigurimin e transportit të mostrave të testimit Covid - 19, për nevojat e Sektorit/ laboratorit të ISHP-së” 3,714,083 Anuluar Procedura
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 1: Blerje reagente për kryerjen e testimeve për Covid – 19 1,108,390 Anuluar Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “F.V pajisje per linjat e gazrave mjekesore në QSUT, SU “Shefqet Ndroqi”, SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë” dhe Spitali i Kavajës, për përballimin e situatës COVID-19”. 73,860,550 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 72,976,646.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje monitorë pacienti per masat anti Covid -19. 85,510,265 Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK 54,905,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale (MMP) për përballimin e situatës emergjente COVID-19 nga strukturat shëndetësore publike.
Burimi i Financimit Buxheti i shtetit
199,965,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK & Farma Net Albania SHPK 189,585,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Dezinfektimi per spitalin Lushnje nga Covid-19. 988,560 Lidhur Kontrata LOERMA 985,113.84
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2- Blerje kite dhe materiale konsumi për biologjinë molekulare për ISHP. (VKM Nr. 316, datë 18.4.2020). Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19 : Loti 8 - Blerja barna Omeprazol 40 mg/vial flakon.(VKM Nr. 313, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19 - Loti 5 - Blerje barna Oseltamivir (Tamiflu) 75 mg/tabletë. (VKM Nr. 314, datë 18.4.2020). Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19: Loti 9 - Blerje barna Propofol 10 mg/ml – 50 ml Flakon. (VKM Nr. 320, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 10 Blerje barna Beclomethasone + Salbutamol 80 mcg+1600 mcg flakon (VKM Nr. 315, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 Blerje materiale konsumi laboratorike për ISHP. (VKM Nr. 317, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 - Blerje barna Ribavirin 200 mg tabletë/kapsulë (VKM Nr. 318, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 Furnizim me produkte letre njëpërdorimshe të tipit letër rulo tavoline dhe letër higjienike, për pacientët me COVID-19 dhe personelin mjekësor (VKM Nr. 321, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata EURO MEGA 2010
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 - Blerje kite për laboratorin mikrobiologjik për diagnozën serologjike, të përshtatshme për pajisjen Maglum 800 të Snibe Co.ltd ose Ekuivalent. (VKM Nr. 322, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Genius SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2 - Spostimi i sistemit të dializës nga pediatria e specialiteteve tek godina e spitalit infektiv (Shërbimi i alergologjisë, për pacientët dializantë të prekur me COVID-19) sipas VKM Nr. 323, datë 18.4.2020 Lidhur Kontrata TEOREN
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim per Dezinfektimin e SUT per luftimin e epidemise COVID-19 dhe sherbimin D.D.D. per nje periudhe nje mujore 1,300,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 1,299,945.30
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje hipoklorit natriumi (klor aktiv 13% ) per higjenizimin dhe minimizimin ndaj COVID-19, per nje periudhe deri ne 3 muaj. 136,900 Njoftuar Fituesi EURO MEGA 2010 99,900.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Veshje mbrojtese sterile personale nje perdorimeshe (perparese me kapuce) – COVID-19 799,200 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  239,000.00
Ministria e Drejtësisë Ministria e Drejtësisë Blerje materiale mjekësore në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19. ( VKM Nr. 276, datë 6.4.2020 ) Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Furnizim vendosje respiratorë me dy modalitete për adultë dhe moshë pediatrike per COVID-19. ( VKM Nr.274, datë 3.4.2020 ) Lidhur Kontrata T B S 96 SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19). 165,718 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 146,300.00

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.