Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
32 57 216 5,774,444,082 198 5,357,781,016 4,454,233,723

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje oksigjen mjekesor” ne kuader te COVID-19, Spitali Korce - Lot 2 Oksigjen mjeksor i lenget Lidhur Kontrata MESSER ALBAGAZ SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje teste diagnostike antigenike të shpejta për SARS-COVID-2 për nevoja të NJVKSH-ve” për një periudhë 12 mujore, sipas listës së miratuar nga OBSH. 496,000,000 Njoftuar Fituesi EVITA SHPK 492,000,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 12 Lactuloze 667gr/ml - 200 ml Flakon
199,086 Anuluar Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje barna per terapine Anti Covid -19
Loti 13 Gelatin Tannate (Porcine origin) 500 mg Tablete
149,600 Anuluar Procedura
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Blerje Gota Oksigjeni Për Spitalin Rajonal Durrës 3,553,800 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 3,520,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Furnizim vendosje “Instalimi i Rrjetit te Oksigjenit ne katin e katert” te Spitalit Rajonal Fier (godina qendrore) 15,708,714 Rishpallur Prokurimi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Minikontrata nr. 1 ne zbatim te Marreveshjes Kuader me titull : “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19”.
Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Blerje Oksigjen i gazte - Marrëveshje Kuadër 2,419,200 Shpallur Procedura
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 11 Alanine + Arginine + Glycine + Histidine + Isoleucine + Leucine + Lysine acetate + Methionine + Phenylalanine + Proline + Serine + Taurine + Threonine + Tryptophan + Tyrosine + Valine 5% - 500 ml Flakon
Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje oksigjen mjekesor” ne kuader te COVID-19, Spitali Korce - Loti i pare “Blerje oksigjen mjekesor i gazte, Spitali Korce” 24,192,000 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 24,192,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje oksigjen mjekesor ne kuader te COVID-19, Spitali Korce - Lot 2 Oksigjen mjeksor i lenget 88,058,880 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 88,010,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: “Evadimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore per periudhen 12 mujore ne SUSHN”. - nder to dhe mbetje Covid - 19 . Lidhur Kontrata PURA-MEDICAL
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 14 Calcium chloride 10% - 10ml Ampule
Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës “Blerje Mjete mbrojtese personale per perballimin e Situates Covid-19 për Spitalin Rajonal Durrës ” 5,015,000 Anuluar Procedura Aquarius Medical 2,635,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier LOT II Oksigjen i lenget (Gaz per perdorim mjeksor, i lengshem x100%) 176,020,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 176,020,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier LOT I “Oksigjen i Gazte” (Gaz per perdorim mjeksor, i kompresuar x 100%)”. 13,824,000 Lidhur Kontrata GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 13,824,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje maska dhe artikuj specifik per oskigjenoterapine e te semureve me Covid-19 te shtruar ne QSUNT per mbulimin e nevojave 12 mujore 68,573,298 Njoftuar Fituesi OES Distrimed SHPK 67,400,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 29 Pancuronium bromide 4 mg/2 ml Ampule
Lidhur Kontrata Aldosch-Farma SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Blerje oksigjen te gazte mjekesor 7,948,800 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 7,948,800.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 28 Midazolam 15 mg/3 ml Ampule
Lidhur Kontrata INCOMED SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin situatës së Covid-19” 599,940,000 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 359,533,908.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Vendosje emergjente gazra medikale per Covid 19 8,024,000 Njoftuar Fituesi GTS-Gazra Teknike Shqiptare sh.p.k. 8,024,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Blerje oksigjen te gazte mjekesor 6,220,800 Njoftuar Fituesi MESSER ALBAGAZ SHPK 6,220,800.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me Titull : Blerje barna SUSHN, per barna shtese qe nevojiten ne kuader te trajtimit te pacienteve me Covid-19.
Loti 6 Piperacillin + Tazobactam 4 gr + 500 mg Flakon
Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Autorizim i procedurës për Lejimin e Hyrjes dhe Administrimit të Vaksinave Anti-Covid-19 në Republikën e Shqipërisë, si dhe Përdorimin e tyre në Popullatë. Lidhur Kontrata Pfizer export bv
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për përballimin e situatës së Covid-19 4,157,125 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 4,121,100.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan BLERJE MJETE MBROJTESE PERSONALE PER COVID 19 9,900,520 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 9,880,500.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë “Blerje artikuj për masa mbrojtëse personale për pëerballimin e situatës Covid-19 delegim nga MSHMS për nevoja të SRV “ 4,091,000 Lidhur Kontrata Farma Net Albania 3,335,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Minikontrata nr. 1 ne zbatim të Marrëveshjes Kuadër me titull: Blerje Kit (tampone + terren) dhe tampone orofaringeal e nazofaringeal, për marjen e mostrave të testimeve Covid-19 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.