Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

PROKURIME NË SEKTORIN E SHËNDETËSIË PËR PËRBALLIMIN E PANDEMISË COVID-19

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
32 57 216 5,774,444,082 198 5,357,781,016 4,454,233,723

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19 : Loti 8 - Blerja barna Omeprazol 40 mg/vial flakon.(VKM Nr. 313, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19 - Loti 5 - Blerje barna Oseltamivir (Tamiflu) 75 mg/tabletë. (VKM Nr. 314, datë 18.4.2020). Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje barna kundër Coronavirus COVID–19: Loti 9 - Blerje barna Propofol 10 mg/ml – 50 ml Flakon. (VKM Nr. 320, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 10 Blerje barna Beclomethasone + Salbutamol 80 mcg+1600 mcg flakon (VKM Nr. 315, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 Blerje materiale konsumi laboratorike për ISHP. (VKM Nr. 317, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 3 - Blerje barna Ribavirin 200 mg tabletë/kapsulë (VKM Nr. 318, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Rejsi FARMA SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 Furnizim me produkte letre njëpërdorimshe të tipit letër rulo tavoline dhe letër higjienike, për pacientët me COVID-19 dhe personelin mjekësor (VKM Nr. 321, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata EURO MEGA 2010
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 1 - Blerje kite për laboratorin mikrobiologjik për diagnozën serologjike, të përshtatshme për pajisjen Maglum 800 të Snibe Co.ltd ose Ekuivalent. (VKM Nr. 322, datë 18.4.2020) Lidhur Kontrata Genius SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 2 - Spostimi i sistemit të dializës nga pediatria e specialiteteve tek godina e spitalit infektiv (Shërbimi i alergologjisë, për pacientët dializantë të prekur me COVID-19) sipas VKM Nr. 323, datë 18.4.2020 Lidhur Kontrata TEOREN
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Sherbim per Dezinfektimin e SUT per luftimin e epidemise COVID-19 dhe sherbimin D.D.D. per nje periudhe nje mujore 1,300,000 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 1,299,945.30
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje hipoklorit natriumi (klor aktiv 13% ) per higjenizimin dhe minimizimin ndaj COVID-19, per nje periudhe deri ne 3 muaj. 136,900 Njoftuar Fituesi EURO MEGA 2010 99,900.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Veshje mbrojtese sterile personale nje perdorimeshe (perparese me kapuce) – COVID-19 799,200 Njoftuar Fituesi CFO PHARMA  239,000.00
Ministria e Drejtësisë Ministria e Drejtësisë Blerje materiale mjekësore në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19. ( VKM Nr. 276, datë 6.4.2020 ) Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Furnizim vendosje respiratorë me dy modalitete për adultë dhe moshë pediatrike per COVID-19. ( VKM Nr.274, datë 3.4.2020 ) Lidhur Kontrata T B S 96 SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19). 165,718 Njoftuar Fituesi FLORFARMA SHPK 146,300.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Doreza Sterile (COVID-19) 46,238 Njoftuar Fituesi  MAJ-ALB 14,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje kite dhe reagentë, evadim mbetje anti COVID-19 ndarë në dy lote :
Loti 1 me objekt “Blerje kite për laboratorin mikrobiologjik për realizimin e RT-PCR të përshtatshëm për t’u përdorur për pajisjen e Existation të firmës Bioneer ose ekuivalent (VKM Nr. 272, datë 3.4.2020 )
Lidhur Kontrata OES Distrimed SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Blerje kite dhe reagentë, evadim mbetje anti COVID-19 ndarë në dy lote :
Loti 2 “Trajtim dhe asgjësim të mbetjeve që dalin nga shërbimet ku marrin trajtim pacientët me COVID-19 për QSUT”. (VKM Nr. 273, datë 3.4.2020 )
Lidhur Kontrata ECO RICIKLIM
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Njoftuar Fituesi  Erlind Asllani  180,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje dizifektante per coronavirusin COVID-19 800,000 Njoftuar Fituesi  JUPITER GROUP  775,000.00
Ministria e Mbrojtjes Ministria e Mbrojtjes Loti I. Blerje paketa ndihme për familjet në nevojë për përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19, për nevoja të Drejtorisë së Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit 105,780,000 Lidhur Kontrata EUROVIA shpknj  101,430,000.00
Ministria e Mbrojtjes Ministria e Mbrojtjes Loti II.“Blerje materiale mbrojtëse për mbështetjen e personelit të Forcave të Armatosura të angazhuar në përballimin e emergjencës së shkaktuar nga rënia e pandemisë së virusit COVID - 19”, për nevoja të SHPFA 41,065,000 Njoftuar Fituesi XPERT SYSTEMS 40,155,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Dezefektim, deratizim dhe desinsektim të ambjenteve ( Masa për COVID-19). 800,000 Njoftuar Fituesi Nertil Shehaj  600,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Kapuç per Infermiere (COVID-19) 6,000 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 6,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Doreza Sterile (COVID-19). 46,600 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 95,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Qese per veshje kepucesh (COVID-19). 3,600 Njoftuar Fituesi ALPEN PULITO 3,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje doreza ekzaminimi (COVID-19) 180,000 Njoftuar Fituesi MOTO-MANIA 180,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Maske kirurgjikale (COVID-19). 75,000 Njoftuar Fituesi Jimi  75,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje Xhel Shumeperdorimesh (COVID-19) 165,718 Njoftuar Fituesi Jimi  165,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje perparese kirurgu sterile (COVID-19), 306,000 Njoftuar Fituesi Jimi  305,900.00

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.